onsdag 1. juni 2016

Sure birøktere og gretne bierBarbarella i svermerus


Barbarella-kuben er i full svermerus. Vi har planer om å benytte Snelgrove-metoden, som består i å skape så mye kaos i kuben at de glemmer at de egentlig vil dra sin vei.

For å benytte denne metoden, må vi finne dronningen. Etter to øker i stekende sol - 26 varmegrader i går - har Barbarella fortsatt ikke vist sitt fagre åsyn.

Jakten på nåla i høystakken


Å lete etter en dronning er som å lete etter nåla i den berømmelige høystakken. Har hun bestemt seg for å gjemme seg, greier hun det.

Etter to røkterøkter på over tre timer, er vi to birøktere som bare er trist og lei. Vi prøver å tenke at dette er zen-meditasjon, men jeg har aldri vært god på meditasjon. Ikke har jeg spesielt tålmodig heller.

Birøkterne blir sure og sinte, og biene blir gretne og irriterte. Men med tanke på hvordan vi styrer med dem, er de forbløffende lite hissige. 

Vi har nå fått et par tips fra erfarne birøktere på Facebook, så i kveld er det på'n igjen.

Dersom noen synes bildene til bloggen er kjedelige, kan jeg avsløre at det å ta bilder ikledd full birøkterdrakt og hansker ikke er spesielt enkelt! Kanskje noen melder seg som bloggfotograf?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar